Seine 18
9247BE Ureterp

+31 (0)512 764 460
info@cozycorner.nl

Tarieven

Elk behandeling is anders, daarom zijn er verschillende factoren die de prijs bepalen. Denkt u daarbij aan bijvoorbeeld hoeveel klitten uw huisdier heeft, dit neemt veel meer tijd in beslag of het gedrag kan ook meespelen, denk hierbij aan angst of agressie. Neemt uw huisdier ongewilde gasten mee, zoals vloeien dan kan dit ook een invloed hebben op de prijs.  
Wilt u een prijsopgave ontvangen voor een trimbehandeling voor uw hond, kat of uw knaagdier, kunt u mij daarom bellen of mailen. Tel 0512 764 460
Trimbehandelingen alleen op afspraak! 
Heeft u een afspraak gemaakt wordt deze ook berekend, tenzij u minimaal 24 uur van te voren heeft afgemeld zie de Algemene Leveringsvoorwaarden. Vraagt u een afspraak aan via de email, alstublieft geef dan in uw email meerdere voorkeur data en tijd aan. 

Er is nog geen pinautomaat aanwezig! 

 NB: een telefonisch/email prijsopgave is een richtlijn en is een vanaf tarief. Afhankelijk van de daadwerkelijke staat en/of gedrag van uw huisdier kan de prijs iets afwijken.

WIST U DAT...

- U MIJ S 'AVONDS EN IN HET WEEKEND KUNT BELLEN 
- EEN EMAIL BERICHT WORDT MEESTAL BINNEN ÉÉN DAGDEEL BEANTWOORD 
- IK BEHANDEL UW HUISDIER MET RESPECT EN LIEFDE
- BIJ TRIMSALON COZY CORNER EEN STRESSVRIJ OMGEVING IS

OPENINGSTIJDEN

BEHANDELING OP AFSPRAAK!  Ik ben dagelijks bereikbaar om telefonisch een afspraak te maken. U kunt  s 'avonds en in het weekend ook bellen. 

Onderstaande lijst geeft aan welke dagen er zijn om uw afspraak in te plannen. Gaat uw voorkeur uit naar een ander tijdstip dan kunt u dit melden bij het maken van een afspraak. 
maandag t/m woensdag        08.00 - 18.00 uur
donderdag en vrijdag             08.00 - 21.00 uur
zaterdag                                    08.00 - 17.00 uur
zondag                                      gesloten


OVERBLIJVEN

U kunt ook voor kiezen uw hond(en) de gehele dag bij de trimsalon te blijven. 
Voor deze dienst betaalt u €10,00 per hond. Voorwaarde voor deze dienst is uw hond een trimbehandeling op dezelfde dag heeft gehad.

OPHALEN EN/OF TERUGBRENGEN

Tegen een geringe vergoeding is het mogelijk dat uw hond(en) of kat(ten) wordt / worden opgehaald en/of teruggebracht. 
Tarief: De eerste gereden 10km bedraagt €10,00 ongeacht het aantal dieren, en daarna €0,35 per gereden kilometer. Moet er omgereden worden, wordt dit niet in rekening gebracht.  
Bij het vervoeren van uw huisdier, wordt er gebruik gemaakt van benches die vast zitten achterin de bedrijfsauto om uw huisdier zo veilig mogelijk te kunnen vervoeren.


Prijzen per 01-01-2019. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.